Simyo compleet

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo compleet

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


De telefoonaanbieder Simyo doet echt hun best om nieuwe klanten naar hun bedrijf te lokken. Zo zijn ze op dit moment onder andere aan het experimenteren met Simyo compleet. Deze actie houdt ook wel in dat de klanten van Simyo gratis dubbele data en belminuten krijgen als zij ook een abonnement bij KPN hebben lopen. Dit is dus een actie die echt aanzienlijk veel geld kan besparen, al helemaal op de lange termijn. In dit artikel gaan we je meer laten zien over de Simyo compleet, lees dus snel verder! Wil je meer weten over de provider, lees dan hier meer: https://www.simonlyonbeperktinternet.com/sim-only/simyo/

Wat is Simyo compleet?

Met Simyo Compleet zal de telefoonaanbieder de bel- en internetbundels van Simyo klanten voorzien van een verdubbeling wanneer zij thuis ook Internet van KPN hebben. Een belbundel van 300 minuten zal bijvoorbeeld bij een pakket van Simyo Compleet een belbundel van 600 minuten worden. En een internetbundel van bijvoorbeeld 2000 MB zal vervolgens worden verdubbelt naar 4000 MB. Dit is helemaal gratis, als klant krijg je niet te maken met allerlei rare regels. Wel van belang is dat je weet dat de actie van Simyo Compleet alleen kan wanneer je jouw abonnement van KPN op hetzelfde adres hebt staan. Je kunt dus niet combineren wanneer je bijvoorbeeld twee woningen hebt of op het werk graag KPN wilt gebruiken.

Deze actie is met name bedoelt om de nieuwe samenwerking van KPN en Simyo te promoten. Door deze actie hopen zij dat klanten die op dit moment bij KPN zitten ook naar Simyo zullen gaan. Dit is natuurlijk een uitstekende manier om de doelgroep eenvoudig te vergroten. Voor de specifieke voorwaarden en andere zaken zal je op de site zelf kunnen kijken. Hier staat de Simyo Compleet namelijk in detail uitgelegd, zo heb je alles bij de hand wat je moet weten.

Activeren

Als je jouw Compleet wilt activeren dan zal je in moeten loggen via de site. Na het volgen van enkele eenvoudige stappen zal je jouw account kunnen activeren. Het controleren van de gegevens kan even duren, dit komt met name door het feit dat zij jouw gegevens moeten aanvragen van KPN. Wanneer het helemaal gelukt is zal je vanaf de volgende maand gelijk jouw dubbele bundel van de Simyo Compleet in huis hebben. Hiermee kan ook jij jouw internetgebruik verdubbelen, zonder dat je hiervoor allerlei rare fratsen hoeft uit te halen.

Simyo

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only