Simyo compleet

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo compleet

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De telefoonaanbieder Simyo sim only doet echt hun best om nieuwe klanten naar hun bedrijf te lokken, wellicht heb je de advertenties wel gezien. Zo zijn ze op dit moment onder andere aan het experimenteren met Simyo compleet. Deze actie houdt ook wel in dat de klanten van Simyo gratis dubbele data en belminuten krijgen als zij ook een abonnement bij KPN voor thuis hebben lopen. Dit is dus een actie die echt aanzienlijk veel geld kan besparen, al helemaal op de lange termijn.

Simyo compleet – wat is het precies?

Met Simyo Compleet zal de telefoonaanbieder de bel- en internetbundels van Simyo klanten voorzien van een verdubbeling wanneer zij thuis ook Internet van KPN hebben. Een belbundel van 300 minuten zal bijvoorbeeld bij een pakket van Simyo Compleet een belbundel van 600 minuten worden. Dat is een goede deal als je veel aan de telefoon zit.

Simyo verdubbeling – wat zijn enkele voorbeelden?

En een internetbundel van bijvoorbeeld 2000 MB zal vervolgens worden verdubbelt naar 4000 MB. Handig wanneer je veel data gebruikt op je smartphone zoals de Apple iPhone of Samsung Galaxy. Dit is helemaal gratis, als klant krijg je niet te maken met allerlei rare regels. Wel van belang is dat je weet dat de actie van Simyo Compleet alleen kan wanneer je jouw abonnement van KPN op hetzelfde adres hebt staan. Je kunt dus niet combineren wanneer je bijvoorbeeld twee woningen hebt of op het werk graag KPN wilt gebruiken.

Deze actie is met name bedoelt om de nieuwe samenwerking van KPN en Simyo te promoten. Door deze actie hopen zij dat klanten die op dit moment bij KPN zitten ook naar Simyo zullen gaan. Dit is natuurlijk een uitstekende manier om de doelgroep eenvoudig te vergroten. Voor de specifieke voorwaarden en andere zaken zal je op de site zelf kunnen kijken. Hier staat de Simyo buitenland Compleet namelijk in detail uitgelegd, zo heb je alles bij de hand wat je moet weten.

Simyo compleet activeren en korting krijgen – hoe werkt het?

Als je jouw Compleet wilt activeren dan zal je in moeten loggen via de site. Na het volgen van enkele eenvoudige stappen zal je jouw account kunnen activeren en Simyo nano sim kaart ontvangen. Het controleren van de gegevens kan even duren, dit komt met name door het feit dat zij jouw gegevens moeten aanvragen van KPN.

Wanneer het helemaal gelukt is zal je vanaf de volgende maand gelijk jouw dubbele bundel van de Simyo Compleet in huis hebben. Hiermee kan ook jij jouw internetgebruik verdubbelen, zonder dat je hiervoor allerlei rare fratsen hoeft uit te halen. Je kunt overigens ook gewoon je huidige telefoonnummer blijven gebruiken als je over wilt stappen naar Simyo, er is gewoon nummerbehoud mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een esim.

Simyo

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone