T-mobile Unlimited

Alle T-Mobile sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

t-mobile unlimited

Betrouwbaar netwerk
 Onbeperkt internet mogelijk
5G internet mogelijk

Vergelijk T-Mobile sim only


Misschien heb je recentelijk op de tv de reclame van T-mobile sim only gezien. Op dit moment hebben zij een ontzettend voordelige actie lopen, dit is de actie voor het onbeperkte internet. Door middel van deze actie zal je overal waar je komt het snelle T mobile netwerk kunnen gebruiken. Dit abonnement is ook wel bekend onder de naam T Mobile Unlimited. Het is wel wat makkelijker als je weet waar we het over hebben, vandaar wat wij je wat meer over dit pakket zullen laten zien. Zo weet je of T Mobile Unlimited iets voor jou is om te gebruiken.

Het pakket van T Mobile Unlimited

T Mobile Unlimited is een pakket waarmee je echt onbeperkt internet kunt gebruiken, dit is wel te zien aan de naam. Deze SIM only keuze is ideaal voor alle mensen die graag overal waar ze komen gebruik kunnen maken van een goede internetverbinding middels 4G of 3G. Een groot voordeel van deze T Mobile Unlimited actie is dat je voor 30 euro in de al een abonnement kunt krijgen. Daar komt ook nog eens bij dat je geen kosten betaald voor de aansluiting van het abonnement zelf. Dit scheelt dus ook nog eens aardig wat.

Over het algemeen zijn de ervaringen met het abonnement van T Mobile Unlimited pakket erg goed. Wel zijn er sommige mensen die zeggen dat zij niet overal 4G hebben. Op sommige plaatsen wordt er dan ook overgeschakeld naar 3G. Echter is 3G ook ontzettend snel, dat hij af en toe weg kan vallen is dus niet echt een super groot probleem.

Service voor een voordelig tarief

Als je al een abonnement bij T mobile hebt lopen dan weet je dat dit een uitstekende aanbieder is als het aankomt op telefonie. Deze aanbieder is bekend geworden de uitzonderlijk hoge kwaliteit in combinatie met een voordelig. Op dit moment hebben zij erg snelle downloadsnelheden voor zowel mobiel als vast internetgebruik, ideaal voor de mensen die dit prettig vinden. Mocht je bepaalde dingen willen weten over T Mobile Unlimited dan kan je altijd even contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je altijd verder kunnen helpen. Voor je het weet gebruik jij ook onbeperkt internet van T Mobile Unlimited. Zo hoef je nooit meer met een lege bundel te zitten in de trein of in de bus.

t-mobile

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only