Tele2 netwerk


Er zijn heel wat mensen in ons land te vinden die lid zijn van Tele2. Deze aanbieder staat al voor een erg lange tijd bekend om de uitstekende kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. Een van de vragen die je mogelijk hebt voordat je een abonnement bij deze aanbieder aansluit is hoe goed het Tele2 netwerk. Wij laten je in dit artikel meer zien over de kwaliteit van het Tele2 sim only netwerk, zo weet je wat je te wachten staat.

Goede ervaringen met klanten

De meest eenvoudige manier om te zien of het Tele2 netwerk voldoet aan de eisen die je kunt stellen is door stil te staan bij de ervaringen van klanten. Over het algemeen zien we dat de ervaring met het Tele2 netwerk erg goed is. Nu is het wel zo dat het altijd lastig is om deze ervaringen van de klanten in kaart te brengen. Er bestaan namelijk een hoop verschillende platformen en websites waar mensen hun ervaring kunnen achterlaten. Op de site van de aanbieder zelf kan je een kijkje nemen in het gastenboek, hieruit blijkt dat het netwerk erg goed wordt bevonden.

Een sterke verbinding met het Tele2 netwerk

Het grootste voordeel van het Tele2 netwerk is het feit dat het netwerk erg snel is in verhouding tot andere netwerken. We zien dit met name terug in de downloadsnelheden. De downloadsnelheden verschillen natuurlijk per doeleinde. Zo zijn er andere snelheden bij internet voor in huis dan bij internet op je telefoon. Ook de keuze voor 3G of 4G zal van invloed zijn op de sterkte van het netwerk. Op de site van Tele2 kan je concrete snelheden vinden met betrekking tot het Tele2 netwerk. Dit zou je zeker even door kunnen kijken als je hier meer over wilt weten.

Wat we wel zien is dat er voor het netwerk niet altijd voldoende 4G aansluitingspunten zijn. Hier bedoelen we mee dat het kan zijn dat jouw telefoon af en toe even overschakelt op de 3G verbinding. Dit scheelt niet ontzettend veel, echter kan het wel van invloed zijn op de snelheid bij het gamen of bij het kijken van bijvoorbeeld een film. Gelukkig zijn er in de grote steden meer dan genoeg mogelijkheden om wel te verbinden met het Tele2 netwerk via 4G. Hier zou je je dan ook niet moeten laten weerhouden.