Tele2 netwerk

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 netwerk

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Er zijn heel wat mensen in Nederland te vinden die klant zijn van Tele2. Deze mobiele telefonie aanbieder staat al voor een erg lange tijd bekend om de uitstekende kwaliteit voor een zeer schappelijke tarieven. Een van de vragen die je mogelijk hebt voordat je een simkaart abonnement bij deze aanbieder aansluit is hoe goed het simonly Tele2 netwerk is. Wij laten je in dit artikel meer zien over de kwaliteit van het Tele2 sim only netwerk, zo weet je wat je te wachten staat.

Tele2 netwerk, wat zijn de ervaringen van klanten?

De meest eenvoudige manier om te zien of het Tele2 netwerk voldoet aan de eisen die je kunt stellen is door stil te staan bij de ervaringen van klanten. Over het algemeen zien we dat de ervaring met het Tele2 netwerk erg goed is. Nu is het wel zo dat het altijd lastig is om deze ervaringen van de klanten in kaart te brengen.

Er bestaan namelijk een hoop verschillende platformen en websites waar mensen hun ervaring kunnen achterlaten. Op de site van de aanbieder zelf kan je een kijkje nemen in het gastenboek, hieruit blijkt dat het netwerk erg goed wordt bevonden.

Tele2 netwerk – is er een sterke verbinding?

Het grootste voordeel van het netwerk Tele2 is het feit dat het netwerk erg snel is in verhouding tot andere netwerken. We zien dit met name terug in de downloadsnelheden. De downloadsnelheden verschillen natuurlijk per doeleinde. Zo zijn er andere snelheden bij internet via het WiFi modem voor in huis dan bij internet op je telefoon. Je kunt bij Tele2 inloggen en je bundel bekijken. Ook de keuze voor 3G of 4G zal van invloed zijn op de sterkte van het netwerk. Op de site van Tele 2 kan je concrete snelheden vinden met betrekking tot het Tele2 netwerk. Dit zou je zeker even door kunnen kijken als je hier meer over wilt weten. Of je neemt contact op met de klantenservice van Tele2.

Wat we wel zien is dat er voor het netwerk niet altijd voldoende 4G aansluitingspunten zijn. Hier bedoelen we mee dat het kan zijn dat jouw telefoon of smartphone af en toe even overschakelt op de 3G verbinding. Dit scheelt niet ontzettend veel, echter kan het wel van invloed zijn op de snelheid bij het gamen of bij het kijken van bijvoorbeeld een film. Gelukkig zijn er in de grote steden meer dan genoeg mogelijkheden om wel te verbinden met het Tele2 netwerk via 4G met een Tele2 aanbieding. Hier zou je je dan ook niet door moeten laten weerhouden om met bijvoorbeeld je iPhone of Samsung een abonnement af te sluiten voor Tele2.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only