Tele2 aanbieding

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 aanbieding

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Ben je op zoek naar een sim only tele2 aanbieding? Dan kun je via onze website heel gemakkelijk een vergelijking maken tussen de verschillende Tele2 aanbiedingen. Het grote voordeel van Tele2 is de optie om voor een onbeperkt internet abonnement te kiezen. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de maand geen hoge rekening hebt voor je mobiele telefoon omdat je over de bundel heen gegaan bent.

Tegenwoordig wordt het mobiele internet op de smartphone natuurlijk zeer veel gebruikt en daardoor kan het voorkomen dat je niet uitkomt met een paar GB aan data. Met onbeperkt internet van Tele 2 is dat verleden tijd. De kosten vallen ook erg mee, voor €25,- per maand kun je onbeperkt van het internet genieten. Daar zit ook onbeperkt bellen bij. Natuurlijk kun je ook voor een Tele2 aanbieding kiezen zonder onbeperkt internet, dat is een flinke korting. Dat is geen enkel probleem. Je kunt ook bij Tele2 inloggen en je bundels bekijken. Met de Tele2 app kun je overigens het verbruiken je internet, belminuten en SMS gedurende de maand goed monitoren op het Tele2 netwerk. Natuurlijk kun je bij Tele2 naast een sim-only abonnement ook telefoons afnemen. Denk bijvoorbeeld aan de Apple iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone SE en diverse Samsung Galaxy telefoons.

Tele2 commercials, zijn deze bekend?

De commercials van Tele2 abonnement zijn inmiddels natuurlijk zeer bekend geworden. Er zitten vaak bekende Nederlanders in en er wordt een herkenbaar deuntje in gespeeld. Dit is misschien ook wel de reden dat de provider zoveel gegroeid is in de laatste jaren. Maar dit is niet de enigste reden, vermoeden wij althans. Want door de gunstige prijzen, goed bereik, snel internet en de optie tot onbeperkt is het gewoon echt een heel erg goede deal.

Tele2 aanbieding, wil jij een goede deal?

Wil je een aanbieding Tele2 abonnement afsluiten, dan kan dat via onze website. Bekijk de vergelijkingstool en maak een keuze. Je wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de website van Tele2, waar je direct kunt afsluiten.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only