Tele2 reclame

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Tele2 is de laatste tijd flink bezig om nieuwe klanten te werven. Zo is de kans aanzienlijk groot dat jij de laatste Tele2 reclame wel een keer voorbij hebt zien komen op de tv. Dit is een uitgebreide reclame die je meeneemt naar alle voordelen die deze aanbieder je te bieden heeft. Mocht jij nu tot de kleine groep behoren die de reclame nog niet heeft gezien dan raden wij je zeker aan om even verder te lezen, wij laten je hier in dit artikel namelijk nog veel meer over zien wat van belang kan zijn! Je leest hier meer informatie.

Wat is het voor Tele2 reclame?

De campagnes van Tele2 zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Volgens hun site is het namelijk zo dat zij voor hun reclames al verschillende prijzen in ontvangst hebben mogen nemen. Het leuke aan de Tele2 reclame is dat zij een zeer grote doelgroep willen aanspreken. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop reclames terug te vinden die bepaalde technologische snufjes naar voren brengen. Denk bijvoorbeeld aan een VR beeld. Door deze technieken hopen zij dat zij ook een hoop jongeren naar de aanbieder kunnen trekken. De reclame van dit moment staat geheel in het teken van het Unlimited Abonnement. Zoals je wel aan de naam kunt zien is dit een pakket wat is bedoelt voor de mensen die graag onbeperkt willen internetten. Dankzij de mogelijkheid tot onbeperkt internet kan je overal waar je bent gamen, Netflix kijken en appen.

Unlimited data

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen staat de Tele2 reclame van dit moment dus in het teken van het onbeperkte internet. De actie die op dit moment loopt is een onbeperkt SIM only abonnement voor 25 euro per maand. Dit valt in verhouding natuurlijk erg mee, voor een abonnement voor om en nabij de 5GB ben je namelijk al 10 euro in de maand kwijt. Volgens de reclame hanteren ze op dit moment helemaal geen aansluitkosten, je kunt dus gelijk aan de slag met het gebruik van jouw nieuwe abonnement. Mocht je zelf een abonnement willen afsluiten dan raden wij je zeker even aan om op de site zelf te kijken. Hier vind je namelijk alle informatie die je maar nodig kan hebben. Je kunt natuurlijk ook altijd even de Tele2 reclame terugkijken, hier komt namelijk ook alle informatie omtrent de huidige deals aan bod.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN