Tele2 onbeperkt bellen

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 onbeperkt bellen

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Het grote voordeel van Tele2 sim only is dat je de mogelijkheid hebt om een onbeperkt bellen abonnement af te sluiten. Alhoewel bellen dat laatste jaren alsmaar minder populair aan het worden is, zijn er nog steeds mensen die veel aan de telefoon zitten.

Zeker ook als je Tele2 mobiel zakelijk abonnement afsluit, kan dit handig zijn. Ben je veel aan het bellen met je klanten, dan wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Want bij andere providers is het bellen buiten de bundel namelijk een stuk duurder dan binnen de bundel. De kosten kunnen dan flink oplopen. Dat willen veel mensen niet.

Ook onbeperkt op internet

Natuurlijk is bellen alleen in veel gevallen niet voldoende, je wilt ook internet tot je beschikking hebben. Er zijn diverse databundels die je kunt afsluiten in combinatie met Tele2 onbeperkt bellen. Zo heeft Tele2 bundels van 2GB, 5GB, 10GB, 20GB & onbeperkt internet. Die laatste is zeker populair bij de provider, omdat data tegenwoordig veel gebruikt wordt. Ook in de Tele2 reclame is hier veel aandacht voor.

Je kunt onbeperkt internet gebruiken zonder limieten. Je maakt hiervan gebruik van het snelle 4G netwerk van Tele2 sim only. Zo heb je vrijwel overal bereik. Daarnaast is je databundel in de hele E.U. geldig. Dus ook als je een paar weken op vakantie gaat binnen de E.U. kun je gewoon in contact blijven met vrienden en familie.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone