Telfort buitenland

Mensen die deze zomer op vakantie gaan willen natuurlijk wel hun telefoon mee kunnen nemen. Het is tenslotte wel zo leuk om jouw vrienden en familie op de hoogte te houden van wat je allemaal in de vakantie aan het doen bent. Nu is het alleen wel zo dat je bij het gebruik van internet of bellen in het buitenland soms meer betaald dan hier in Nederland. Zo ook bij Telfort.

Bij Telfort in het buitenland gelden er enkele belangrijke regels die je zeker zou moeten doornemen. Door dit artikel goed door te lezen zal je straks niet in eens met hoge kosten worden verrast bij het bellen of internetten over de grens. Meer over de provider op: https://www.simonlyonbeperktinternet.com/sim-only/telfort/

Telfort in het buitenland – landen in de EU

In tegenstelling tot wat er nog wel eens wordt gedacht is het niet meer zo dat je in het buitenland een duurder tarief betaald dan dat je hier in Nederland doen. Een tijdje geleden is er namelijk op EU niveau ingevoerd dat de lokale tarieven van de aanbieders ook in het buitenland zullen gelden. Telfort in het buitenland is dan ook niet echt van toepassing voor de mensen die zich in de EU zelf bevinden.

Buiten de EU zijn verbruikskosten uiteraard wel weer hoger dan de tarieven die je gewoonlijk betaald voor Telfort. Stel dat je bijvoorbeeld in Thailand bent dan zal je voor Telfort in het buitenland de prijzen betalen die van toepassing zijn in dit specifieke land. Dit is dus alleen aan de orde voor alle landen buiten de EU, binnen de EU kan je Telfort in het buitenland gewoon gebruiken voor het normale tarief.

De extra kosten in het buitenland

Je vraagt je af wat er dan gebeurt als jouw bundel opraakt in een land binnen de EU? Als we dit willen uitleggen dan kunnen we hier het beste even een voorbeeldje bij halen. Stel dat je 20 minuten over hebt in je bundel. Vervolgens gebruik je Telfort in het buitenland om voor 25 minuten te bellen naar een vriend in Nederland. De 5 minuten buiten je bundel zullen worden verrekend aan de hand van de lokale tarieven. Voor de tarieven van Telfort in het buitenland kan je op de site zelf terecht. Zij hebben hier een zeer uitgebreide hulp staan die je meeneemt naar een totaaloverzicht van alle tarieven in de wereld. Door dit door te nemen zal je kunnen zien met wat voor tarief je te maken hebt.