Youfone buiten bundel

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone sim only


Wanneer je een telefoonabonnement afsluit zal je een bepaald aantal gigabyte aan data krijgen. Dit noemen we ook wel een zogeheten data bundel. Zolang je binnen deze bundel blijft is alles goed, echter kan het zijn dat je af en toe een keer buiten de bundel komt.

In dit geval moet je extra kosten betalen voor de SMS/Bel/Internet data die buiten de bundel valt. Hoe zit het met Youfone buiten de bundel? Als je hier achter wilt komen moet je snel verder lezen, we laten het je in dit artikel namelijk zien!

De kosten voor buiten de bundel

De Youfone buiten de bundel kosten zijn terug te vinden bij hen op de website. Hier staat een heel lijstje met de extra kosten die je betaald voor het bellen, appen of internetten buiten de bundel om. De reden dat wij je niet een precies bedrag kunnen geven is het feit dat dit gewoonweg zal verschillen aan de hand van enkele factoren.

Zo hangt het er onder andere van af wat voor abonnement je hebt en in welk land je je bevindt. Voor de meest accurate schatting van de Youfone buiten de bundel kosten is het dus verstandig om zelf even een kijkje te nemen op de site van de aanbieder.

De Youfone buiten de bundel kosten voorkomen

Het is mogelijk om de Youfone buiten de bundel kosten te voorkomen door middel van een zogeheten dataplafond of belplafond. Deze opties bij Youfone zijn ideaal voor de mensen die graag willen voorkomen dat zij veel te veel kosten maken door buiten de bundel te treden. Wanneer je het dataplafond inschakelt bij deze dienst wordt je op een eenvoudige wijze er aan herinnerd hoeveel geld je nog op je sim kaart hebt staan en hoeveel je nog kunt internetten of bellen.

Als je hier over heen gaat schakelt hij gewoon uit. Dit gaat geheel automatisch, zelf heb je hier geen omkijken meer naar. Hoe werkt dit dan: als je 80% van je bundel hebt verbruikt krijg je een berichtje van Youfone om je op te hoogte te houden. Dit voorkomt dus dat je extra kosten zal maken voor jouw telefoon abonnement. Als je hier meer informatie over wilt inzien dan vind je hier op de site zelf ook alles over wat je maar moet weten. Het is een super eenvoudige manier om te voorkomen dat je veel te veel geld betaald.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN