Vodafone Voicemail

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone voicemail

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Er zijn nog maar heel weinig mensen die echt gebruik maken van hun Vodafone sim only voicemail. Van oorsprong is de voicemail met name handig als je een overzichtje wilt hebben van iedereen die je een belletje heeft gepleegd. De beller kon een berichtje inspreken wanneer dit nodig was, zo kon je het altijd even terugluisteren.

Nu doe je het natuurlijk gewoon met een appje, dit is immers veel makkelijker dan die voicemail. Veel mensen vragen zich de laatste tijd af wat zij moeten doen om de Vodafone voicemail top te zetten. Wij laten je in dit artikel zien hoe jij dit thuis op de meest eenvoudige manier kunt doen.

Automatisch ingeschakelde voicemail

Bij iedereen is de Vodafone voicemail al standaard op de telefoon aangezet, dat zit standaard op de Vodafone simkaart. Mocht je nog nooit jouw voicemail hebben beluisterd dan hebben we helaas wel pech dan is het helaas zo dat je de intro boodschap eerst moet luisteren voordat je jouw Vodafone voicemail stop kan zetten. In dit intro gesprek zullen er een aantal vragen gesteld worden. Dit is natuurlijk wel een beetje onzin, je wilt he namelijk toch uit gaan zetten.

Echter is het nu eenmaal iets wat je moet doen. Voor een Vodafone voicemail uitzetten kan je bellen naar 1233. Door dit nummer in te voeren zal je worden doorgestuurd naar een speciaal menu binnen de voicemail. Je kunt door op de knoppen te klikken bepaalde wijzigingen maken. Alles wijst eigenlijk zichzelf wanneer je dit nummer belt, zo moeilijk is het dus allemaal niet. Als je er nu echt helemaal niets van snapt dan is het altijd nog een idee om even de Vodafone klantenservice te bereiken of naar 1 van de Vodafone winkels te gaan. Zij staan altijd voor je klaar voor alle mogelijke vragen.

Of gebruik je jouw voicemail toch?

Het zal echt een persoonlijke keuze zijn of het stopzetten van de voicemail handig is om te doen. Iedereen wilt namelijk zijn of telefoon op hun eigen manier gebruiken. Als je wel graag wilt weten of je gebeld bent en of iemand een bepaald bericht heeft achtergelaten raden wij aan om hem gewoon aan te laten staan.

Het uitzetten kan je altijd nog doen, mocht je de Vodafone voicemail dus echt vervelend vinden dan is het altijd mogelijk om hier later nog even naar te kijken. Door de Vodafone voicemail zal je in ieder geval op hoogte blijven van je gemiste oproepen.

Vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone