Youfone Buitenland

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

youfone buitenland

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Voor mensen die in de E.U. wonen (daar hoort Nederland ook bij) is het steeds voordeliger om binnen de Unie te bellen en internetten. Door nieuwe Europese regelgeving die op 15 juni 2017 is ingegaan, kun je nu bellen en gebruik maken van het mobiele internet uit je eigen bundel als je in een ander E.U. land bent.

Ga je met vakantie naar Frankrijk, Spanje, Italie of Portugal, dan kun je met Youfone buitenland gewoon je eigen bundel gebruiken. Let wel op: ga je naar een niet E.U. land, dan gelden deze regels niet! Dit is overigens niet alleen bij sim only Youfone het geval, maar bij iedere provider.

Bellen naar een Nederlands nummer vanuit een E.U. land met Youfone

Als je in een ander E.U. land bent, bijvoorbeeld in Spanje, dan gaat bellen naar een Nederlands nummer altijd uit je eigen bundel. Dit is dus niet Youfone buiten bundel, zoals soms gedacht wordt. Is je bundel op, dan gelden de buiten de bundel tarieven. Blijf je bundel dus wel in de gaten houden, ook als je in het buitenland bent. Als je nog wat uitleg nodig hebt, kun je altijd de klantenservice even bellen voor een uitleg. Die kunnen direct naar je bundel kijken en een specifiek antwoord geven voor jouw situatie.

Buitenlandse nummers bellen met Youfone

Als je een buitenlands nummer belt via het Youfone netwerk, zijn er altijd kosten aan verbonden. Hier bestaat nog wel eens wat misverstand over. Of je nu in Nederland bent of in een ander E.U. land, het bellen naar een buitenlands (niet Nederlands) nummer zorgt altijd voor extra kosten, deze komen dus niet uit je bundel.

Buiten de E.U. bellen met Youfone

Als je op vakantie gaat naar een land buiten de E.U. zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Australie, dan is dit nooit uit je eigen bundel. Hier gelden altijd aparte tarieven voor. Je kunt met Youfone contact opnemen om te tarieven voor die landen te vinden.

youfone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only