Veelgestelde Vragen (FAQ) > Algemene vragen > Is er een sim only onder de 10 euro?

Is er een sim only onder de 10 euro?

Het korte antwoord is JA!

Er zijn diverse sim-only abonnementen voor minder dan 10 euro per maand te verkrijgen. Als je onbeperkt internet wilt hebben in je bundel, dan lukt het helaas niet. Maar met een kleinere bundel lukt het zeker! Zo kun je bijvoorbeeld bij provider Simpel al een abonnement afsluiten voor slechts €2,50 per maand. Je krijgt dan 100 belminuten, 500 SMS en 250MB internet. Nu is dat natuurlijk niet heel erg veel, maar voor iemand die veel thuis is of op kantoor en data kan besparen door in te loggen op WIFI, kan het voldoende zijn!

Goedkoper als prepaid

Er zijn nog steeds mensen die prepaid kiezen op hun toestel. Het is inmiddels een beetje ouderwets aan het worden, maar meestal wordt dit gedaan om kosten in de hand te houden. Bijvoorbeeld door mensen met kinderen die ze een telefoon mee willen geven. Het is echter wel zo dat bellen en data gebruiken met prepaid een stuk duurder is dan wanneer je een abonnement afsluit. Daarom is het in de meeste gevallen toch echt een beter idee om een sim only abonnement af te sluiten. Via onze website vergelijk je de providers met elkaar.

Bespaar geld

Als je geld wilt besparen, dan is een sim only abonnement sowieso al een heel erg verstandige keuze. Je kunt namelijk eenvoudig een goed en goedkoop abonnement afsluiten, zonder toestel erbij. Daarnaast zijn er providers die een maandelijks opzegbaar abonnement aanbieden. Heb je dus liever geen vaste contracten voor langere tijd? Dan kies je voor een provider die dit kan aanbieden, Simyo is bijvoorbeeld zo’n partij. Maar ook andere providers bieden dit aan. Heeft u meer algemene vragen? Bekijk dan onze website.