Veelgestelde Vragen (FAQ) > Bellen vragen > Hoeveel belminuten heb ik nodig bij sim only?

Hoeveel belminuten heb ik nodig bij sim only?

Als je aan het vergelijken bent voor een nieuwe abonnement via onze website, dan kom je altijd voor de lastige vraag te staan hoeveel belminuten je nodig hebt. Dit kan best wel lastig zijn voor de meeste mensen. Want alhoewel bellen steeds minder populair aan het worden is, nog wel een belbundel hebben bij je abonnement. Ben je een grootverbruiker en zit je de hele dag aan de telefoon? Dan is een onbeperkt bellen abonnement misschien wel iets voor je. Voor iedereen die niet de hele dag aan de telefoon hangt, hieronder een inschatting van wat je nodig hebt.

Bel je weinig?

Als je vrijwel nooit belt (steeds meer jongeren bellen amper) dan is waarschijnlijk een bundel tussen de 100 -200 belminuten meer dan voldoende. Hiermee heb je toch de mogelijkheid om soms even te bellen met iemand, ook zijn de kosten voor dergelijk bundel vaak heel erg voordelig. Als je buiten een bundel belt, dan zijn de kosten hiervoor vaak veel hoger. Het is dus wel verstandig om hoe dan ook een belbundel af te sluiten. Bij de meeste providers is het ook altijd een combinatie. Er zijn wel een paar providers waar je alleen een databundel kunt afsluiten, maar die zijn meer gericht op tablet gebruikers.

Kijk naar je vorige gebruik

De kans is groot dat je niet voor het eerst een telefoonabonnement gaat afsluiten. Waarschijnlijk stap je over van een andere provider of prepaid. Aan de hand van de oude gegevens kun je vaak wel een inschatting maken van hoeveel belminuten je ongeveer iedere maand nodig hebt. Het is wel belangrijk dat je een inschatting hebt van wat je ongeveer nodig hebt. Als je namelijk gaat vergelijken wil je natuurlijk niet teveel betalen iedere maand. Het grote voordeel van sim-only is namelijk dat je een stuk voordeliger uit bent! Meer bellen vragen kun je op onze website vinden.