Veelgestelde Vragen (FAQ) > Bellen vragen > Wat is een belbundel?

Wat is een belbundel?

Zie jij de term belbundel ook steeds langskomen bij het vergelijken en wil je weten wat dit precies is? In dit artikel leggen we het aan je uit.

Een belbundel is onderdeel van een sim only abonnement. Met de komst van mobiel internet splitsen providers het bellen en internet uit elkaar. Een belbundel is in feite het aantal belminuten dat je vooraf inkoopt. Als je iedere maand ongeveer 200 minuten belt, dan kun je dat van te voren inkopen tegen een vast bedrag. Deze belminuten kun je dan iedere maand gebruiken. Ga je er eens een keertje overheen, dan betaal je hogere kosten per minuut. Het is dus belangrijk om goed in te kopen op basis van je belgedrag, dit kan kosten schelen op de lange termijn.

Naast een belbundel sluiten de meeste mensen tegenwoordig ook een mobiel internetbundel af. Daarmee kun je gebruik maken van internet buiten je woning, binnenhuis kan dat namelijk al door te verbinden met je WIFI netwerk. Zorg bij het vergelijken van de abonnementen dus dat je een goede keuze maakt in belbundel en internetbundel. Ben je een grootverbruiker? Dan kan onbeperkt bellen een goede optie voor je zijn. Je hebt dan geen limiet en betaald een vast bedrag per maand voor het bellen. Onbeperkt kletsen over de telefoon dus! Meer bellen vragen? Wij hebben de antwoorden!