Veelgestelde Vragen (FAQ) > Bellen vragen > Onbeperkt bellen, wat heb je eraan?

Onbeperkt bellen, wat heb je eraan?

Alhoewel bellen tegenwoordig steeds minder populair wordt, is het nog voor sommige mensen nog steeds de meest gebruikte manier van communicatie. Zeker voor mensen die veel op de weg zitten voor hun werk is de telefoon een zeer veel gebruikt middel. Maar ook mensen die graag kletsen met anderen is bellen erg leuk. Bellen is gewoon wat persoonlijker als een berichtje sturen met Whatsapp of per SMS.

Het grote voordeel van onbeperkt bellen belbundel is dat je geen onverwachte kosten hebt aan het einde van de maand. Je kunt namelijk een bundel inkopen bij providers zoals KPN, Tele2, Youfone of Hollandsnieuwe en zodra je belminuten uit de bundel op zijn, moet je een ander tarief betalen per minuut. Dat tarief ligt vaak een stuk hoger dan binnen de bundel bellen. Het grootste voordeel van onbeperkt bellen is dat je zoveel kunt bellen als je wilt, je hebt helemaal geen bundel om rekening mee te houden! Zo weet je aan het einde van de maand precies wat je moet betalen en heb je geen verassing. De onbeperkt bellen bundel zijn meestal in combinatie met onbeperkt internet, zodat je ook daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Het nadeel van een onbeperkt bellen bundel is natuurlijk dat de kosten ook hetzelfde zijn als je een maand wat minder belt. Voor mensen die graag veel bellen is een onbeperkt bellen bundel het meest geschikt. Meer vragen over bellen op onze website te vinden.