KPN Compleet

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

KPN compleet

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Ben je aan het overwegen om een KPN compleet abonnement af te sluiten en wil je weten wat het nu precies inhoud? In dit artikel meer informatie.

Het KPN compleet abonnement heeft voor jou diverse voordelen. Wanneer je namelijk meerdere diensten van KPN afneemt zoals bijvoorbeeld een KPN, televisie abonnement & internet voor thuis, dan krijg je korting en gratis extra’s. Leuk dat KPN sim only zich hier op richt natuurlijk, want meestal zijn de cadeaus voor nieuwe klanten en krijgen bestaande klanten niets extra’s. KPN doet het dus anders.

KPN compleet voordelen

1) €5 korting, iedere maand weer. Op ieder KPN abonnement dat op jouw adres staat, krijg je iedere maand een korting van €5, dat kan flink oplopen! Je kunt bijvoorbeeld 2 KPN mobiel abonnementen hebben op hetzelfde adres of internet in combinatie met een mobiel abonnement. Dat is zeker een goede KPN aanbieding.

2) Dubbele MB’s: iedere abonnement dat je combineert krijgt dubbele MB’s. Hebben jij en je huisgenoot bijvoorbeeld een sim only abonnement met 5 GB data, dan krijgen jullie allebei 10GB data zolang jullie blijven combineren. Iedereen kan wel wat extra MB’s gebruiken in deze tijd natuurlijk.

3) Gratis zenders: Als je combineert kan je een gratis zenderpakket krijgen van KPN. Kijk je bijvoorbeeld graag films of live voetbalwedstrijden? Dan is er de optie om deze betaalde pakketten gratis te krijgen.

4) Onderling gratis bellen: Je belt met je partner (of met de gene die op hetzelfde adres woont) onderling helemaal gratis. Dit kan ook handig zijn voor zakelijke klanten, waarbij collega’s onderling veel moeten bellen. Dit kan flink schelen in de kosten. De KPN klantenservice kan je hier meer over vertellen.

5) MB’s delen: Als iemand op jullie adres een echte MB verbruiker is en de andere persoon niet, dan kun je via de MijnKPN app de MB’s aan je huisgenoot geven. Ook dit kan flink schelen in de kosten, omdat je zo data buiten de bundel kunt voorkomen.

KPN

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone