Simyo buitenland

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo buitenland

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Overweeg je een sim only Simyo abonnement af te sluiten? Dan maak je zeker geen verkeerde keuze, want de provider maakt gebruik van het zeer betrouwbare KPN netwerk. Zo heb je dus vrijwel overal snel internet tot je beschikking en ben je altijd bereikbaar. Maar hoe zit het met Simyo in het buitenland? Kun je op vakantie ook gebruik maken van je bundel? In dit artikel lees je meer informatie.

Bundel in het buitenland gebruiken

Tegenwoordig is het zo dat je jouw bundel ook in andere E.U. landen kunt gebruiken. Simyo 4G sim only is hier geen uitzondering op. Toch zijn er nog wel wat misverstanden op dit vlak.

Binnen de E.U. : Als je naar een land binnen de E.U. gaat, dan kun je alle data en belminuten gebruiken. Voor de belminuten is het zo dat je deze kunt gebruiken om naar Nederlandse telefoonnummer te bellen. Wil je jouw ouders laten weten dat alles goed gaat op vakantie, dan is dat geen probleem. Wil je echter een pizza bestellen op de camping in Frankrijk (je belt dan dus een Frans telefoonnummer) dan valt dit buiten de bundel. Het is goed om van te voren even wat onderzoek te doen, want het zou lullig zijn als je thuiskomt en je opeens een dikke telefoonrekening gepresteerd krijgt. Je kunt overigens wel gewoon van je mobiele internet bundel gebruik maken in het buitenland.

Bellen naar buitenland: Soms wordt ook nog wel eens gedacht dat je zonder extra kosten vanuit Nederland naar het buitenland kunt bellen, bijvoorbeeld van uit Nederland bellen naar België. Ook dit gaat niet uit dezelfde bundel en zul je extra voor moeten betalen. Dit is overigens het geval bij alle Nederlandse providers, niet enkel bij Simyo.

Bellen vanuit niet E.U. land: Er zijn een aantal populaire vakantiebestemmingen (zoals Turkije) die niet binnen de E.U. vallen. Als je belt of gebruik maakt van mobiel internet in een land dat niet tot de E.U. behoort, zullen hier ook kosten voor in rekening worden gebracht. Check daarom van te voren altijd goed of jouw vakantiebestemming binnen de E.U. valt. Op de website van Simyo kun je ook een lijst vinden met landen waar je de bundel kunt gebruiken.

Je kunt overigens ook Simyo compleet overstappen naar prepaid overwegen, dit is vooral interessant voor mensen die heel weinig gebruik maken van hun telefoon. Prepaid kan dan in sommige gevallen voordeliger zijn.

Simyo

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone