Tele2 abonnement

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 abonnement

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Provider Tele2 sim only is inmiddels behoorlijk bekend geworden in Nederland. De commercials blijven vaak goed in de gedachten hangen en dit heeft ongetwijfeld te maken met de groei die de provider heeft doorgemaakt.

Tele2 heeft haar eigen netwerk, net zoals providers KPN, Vodafone & Telfort. Het is dus een grote speler in het mobiele landschap. Het grote voordeel van Tele2 aanbieding is dat je een gunstige prijs betaald voor je abonnement. Daarnaast heeft de provider de mogelijkheid tot onbeperkt bellen & mobiel internet. Ook voor zakelijke klanten.

Dit maakt het erg interessant omdat je dan nergens meer naar om hoeft te kijken. Je weet precies wat je uitgeeft iedere maand en veel mensen hechten hier grote waarde aan. Zeker nu je tegenwoordig alles online doet, is een grote databundel wel zo prettig. Ook voor mensen die niet altijd WIFI tot hun beschikking hebben kan dit een uitkomst zijn.

Los abonnement of abonnement met telefoon

Tele2 is geen pure sim only provider. Je kunt er ook een abonnement afsluiten inclusief telefoon. Daarnaast heeft de provider uiteraard ook sim only abonnementen. Je kunt ook televisie en vast bellen afsluiten, maar wij richten ons in dit artikel volledig op mobiele provider Tele2.

Als je voor een abonnement inclusief telefoon kiest, dan heb je in feite nog steeds een sim only abonnement. Vroeger gaven providers 1 prijs voor het abonnement inclusief de telefoon. Tegenwoordig moeten deze kosten worden uitgesplitst. Je abonnement is dus een sim only abonnement en je sluit vervolgens een persoonlijke lening af voor de telefoon. Zo is het voor consumenten duidelijker wat ze nu precies betalen voor de telefoon (en weten ze hoeveel rente hier op zit).

Onbeperkt internet & bellen

Het grote voordeel van Tele2 buitenland is dat je een onbeperkt internet & bellen abonnement kunt afsluiten. Voor veel mensen is dit de reden om over te stappen naar Tele2. Met onbeperkt internet krijg je een snelle 4G internetverbinding en heb je dus altijd en overal internet tot je beschikking. Je kunt dit abonnement afsluiten voor €25,- per maand als je jezelf voor 2 jaar vastlegt. Ook is er de optie om een jaarabonnement te nemen, dan komt er €1 per maand bij. Voor de mensen die graag wat meer flexibiliteit willen is dit abonnement ook leverbaar als maandelijks opzegbaar, er komt dan €2 per maand bij. Een gunstige prijs voor een abonnement, want je weet precies hoeveel je gaat uitgeven en komt niet voor verassingen te staan.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone