Tele2 maandelijks opzegbaar

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 maandelijks opzegbaar

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wil je alle vrijheid die er is? Dan is een tele2 maandelijks opzegbaar abonnement zeker een goed idee. Bij sim only Tele2 is dit mogelijk. Het grote voordeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is dat je nergens aan vast zit. Je kunt iedere maand opzeggen en je abonnement bijstellen door inloggen in de app. Bijvoorbeeld meer belminuten of sms en kiezen voor onbeperkt. Maar ook als je het maandelijks opzegbare abonnement wilt omzetten naar een 1 jarig of 2 jarig abonnement, dan krijg je daar korting op. Maar even bellen met je telefoon naar de klantenservice om dit bij te stellen kan natuurlijk ook.

Tele2 maandelijks opzegbaar – wanneer interessant?

Maandelijks opzegbare abonnementen kunnen handig zijn als je flexibel wilt zijn. Het grote voordeel van Tele 2 is dat je de mogelijkheid hebt voor een onbeperkt internet abonnement. Ook kun je met Tele2 buitenland buiten Nederland bellen. Dit is een reden dat veel mensen kiezen voor een simkaart van de telefonie provider. Want als je onbeperkt internet toegang hebt, weet je ook precies wat je uitgeeft aan de tarieven voor maandelijkse opzegbaar tele2 abonnement. Je krijgt dan aan het einde van de maand geen hoge rekening omdat je buiten de bundel bent gegaan.

Maandelijks opzegbare abonnement – zijn er ook alternatieven?

Natuurlijk heeft Tele2 mobiel niet alleen een onbeperkt internet sim-only abonnement, er zijn ook andere abonnementen waarbij je een regulier abonnement afsluit met een aantal belminuten & MB’s voor mobiel internet. Je kunt via onze website alle abonnement vergelijken en direct afsluiten. Wil je Tele2 opzeggen, dan leggen wij dit ook aan je uit.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone