Tele2 Mobiel

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 mobiel

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Als je jouw telefoon optimaal wilt gebruiken dan zal je natuurlijk moeten beschikken over een goed abonnement. Een abonnement is van cruciaal belang voor de momenten dat je je niet in de buurt van een stopcontact bevindt. Door te kiezen voor Tele2 sim only mobiel zal je in staat zijn om alles uit jouw toestel te kunnen halen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met Tele2 zullen wij je hier wat meer over laten zien. Na het lezen van dit artikel weet ook jij waarom kiezen voor Tele2 nog niet zo’n gek idee is.

Service van de bovenste plank

De service van Tele2 maandelijks opzegbaar staat bekend om de aanzienlijk hoge kwaliteit, dit is wel terug te zien in de hoeveelheid vaste klanten die hier hun Tele2 abonnement heeft lopen. Je kunt bij Tele2 mobiel altijd jouw nummer behouden. Dankzij dit nummerbehoud hoef je niet meer iedereen op de hoogte te stellen van het feit dat je een nieuw nummer hebt, daarnaast ben je geen tijd meer kwijt met het omzetten.

Los van het nummerbehoud is het bij Tele2 onbeperkt bellen mobiel zo dat ze je altijd helpen naar een nieuw abonnement. Zij zullen er alles aan doen om deze transitie naar een nieuwe aanbieder zo eenvoudig mogelijk te maken. De Tele2 mobiel dienst houdt ook wel de reguliere telefoonabonnementen in. Dit zijn de abonnementen die je kunt afsluiten op maandelijkse basis. In deze pakketten krijg je bijvoorbeeld 1000 belminuten en 5 GB aan data. Door de ruime mate van verscheidenheid is het voor iedereen mogelijk om een keuze te maken voor zijn of haar Tele2 abonnement.

Kies je enkel voor Tele2 mobiel of voor een combinatie

Als je naast jouw mobiel ook gelijk telefonie en tv in huis willen dan is het mogelijk om voor de speciale combinatie deal te kiezen. Dit is een van de meest uitgebreide en voordelige pakketten van dit moment. Dankzij deze mogelijkheid ben je in staat om geld te besparen en om tegelijkertijd alles in huis te hebben. Je kunt natuurlijk ook gewoon alles los doen als je dit fijner vindt, hier zal je zelf een afweging over moeten maken voor het gebruik van Tele2 mobiel. Meer informatie over alle mogelijkheden die mogelijk zijn vind je op de site terug onder het kopje van Tele2 mobiel.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone