Telfort opzeggen

Heb je een Telfort abonnement en wil je deze opzeggen? In dit bericht leggen we je uit hoe je het abonnement kunt opzeggen. Misschien heb je al een andere provider gevonden waar je nu een abonnement hebt afgesloten, maar als dat niet het geval is kun je dat via onze website doen. Je kunt op onze website alle providers met elkaar vergelijken zodat je de beste deal krijgt.

Is opzeggen een optie?

Als je een abonnement hebt afgesloten bij Telfort zijn er diverse soorten abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 1 jaar of een 2 jaar abonnement, maar er zijn ook maandelijks opzegbare abonnementen. Als je een 1 jaar of 2 jaar abonnement hebt afgesloten, dan kun je niet opzeggen in deze periode. Wel iets om in gedachten te houden. Als je inlogt op je online portal bij Telfort kun je zien of je al kunt opzeggen. Als je een maandelijks opzegbaar abonnement hebt, dan kun je iedere maand opzeggen.

Hoe kun je Telfort opzeggen?

Er zijn diverse opties als je wilt opzeggen. De meest gemakkelijke manier is om het online te doen. Met je inlogcode kun je online inloggen bij Telfort, hier kun je het abonnement opzeggen. Natuurlijk kun je dit ook per telefoon doen of een brief sturen naar de provider. Wij adviseren om het online te doen, dit is het makkelijkste.