Abonnement voor 5 euro per maand mogelijk?

Als je vorige telefoonabonnement met een toestel is afgesloten dan ben je waarschijnlijk gewend om 25 tot 50 euro per maand voor bellen en internetten af te rekenen.

Misschien valt je telefoonrekening zelfs nog een stuk duurder uit doordat je maandelijks meer belminuten en data gebruikt dan in je bundel zitten. Wanneer jij tot deze groep mensen behoort dan zal je verbaasd zijn om te horen dat sommige mensen slechts 5 euro per maand voor hun abonnement afrekenen. Ja dat hoor je echt goed! Je kunt in Nederland echt heel erg voordelig een abonnement afsluiten via een Ben actie.

Zij hebben eenzelfde hoeveelheid belminuten en internetdata in hun pakket zitten en maken simpelweg gebruik van een veel lager tarief. Een sim only abonnement voor 5 euro per maand is zeker mogelijk en je zal verbaasd zijn over wat je voor dit lage maandelijkse bedrag terugkrijgt bij een provider die gebruik maakt van een bekend en betrouwbaar netwerk.

Bespaar kosten voor telefoontoestel

abonnement voor 5 euroDe reden dat de kosten voor een sim only abonnement zoveel lager uitvallen is makkelijk te verklaren. Je bespaart namelijk de kosten voor de aanschaf van een telefoontoestel. Wel moet je uiteraard zelf voor een toestel zorgen.

De providers van mobiele telefoonabonnementen in Nederland doen altijd voorkomen dat je bij het afsluiten van een tweejarig contract het toestel gratis krijgt, maar de waarheid is dat je uiteindelijk toch voor de aanschaf betaalt.

Ieder maand betaal je namelijk veel meer voor je abonnement dan de mensen die enkel een simkaart afnemen. Verdeeld over de minimale contractduur betaal je daarom uiteindelijk ruim de prijs voor de smartphone en vaak nog wat extra.

Er worden namelijk vaak ook nog rentekosten in rekening gebracht. Veel mensen kijken alleen naar het maandelijkse bedrag, maar je moet natuurlijk eigenlijk naar de volledige termijn kijken. Dan komen de daadwerkelijke kosten pas aan het licht.

Een telefoonabonnement van enkele tientjes per maand is echt niet nodig. Met sim only abonnementen heb je aan 5 euro al genoeg.

Juiste bundel bij gebruik kiezen

Mensen die voor de eerste keer de prijzen van een sim only abonnement zien, die zijn vaak vol ongeloof. Zij denken niet dat je voor zo’n laag bedrag per maand wel genoeg minuten om te bellen of MB’s om te internetten kunt krijgen. Maar het is toch echt zo!

Lees je echter goed de details door van de bundels die worden aangeboden, dan zal je verbaasd zijn van de mogelijkheden. Wat je moet doen is de juiste bundel bij jouw gebruik kiezen. Met een sim only abonnement waar je maandelijks 5 euro voor afrekent kan je honderden belminuten en vele gigabytes aan data voor je smartphone krijgen.