Alleen Internet voor Tablets en Laptops

By | 26/06/2013

Als je opzoek bent naar een abonnement met alleen internet, dan heb je waarschijnlijk een tablet (of een laptop). Een tablet die is voorzien van 3G, zodat je overal het internet op kunt. Maar je moet natuurlijk wel een data abonnement hebben om dat mogelijk te maken. Je bent niet de enige want steeds meer mensen hebben tegenwoordig een tablet, en zijn opzoek naar een goed data abonnement. Gelukkig zijn er een aantal telecom providers die deze abonnementsvorm aanbieden. Speciaal voor de mensen zoals jij, met een tablet die voorzien is van 3G en een onbeperkt internet willen .

Bij welke providers kan ik terecht?

images (1)Youfone heeft een speciaal abonnement voor tablets met 3G. Zo ben je er dus zeker van dat alles vlekkeloos werkt, en dat is wel zo prettig. Daarnaast maakt Youfone gebruik van het netwerk van KPN. En zoals je waarschijnlijk wel weet heeft KPN 1 van de beste netwerken van Nederland. Wanneer jij met je tablet onderweg bent, wil je natuurlijk wel overal bereik hebben. Anders heeft het nog weinig zin. Kies daarom voor een abonnement met alleen internet van Youfone. Klik nu op onderstaande link en bestel direct je abonnement. Binnen enkele dagen heb je de sim kaart al in huis, en kun je waar je ook bent met je tablet het internet op! Je krijgt nu tot wel 50% korting op je abonnementskosten!

Klik hier en de korting wordt direct toegepast

Ik heb een kleine sim kaart (micro sim)

Veel tablets met 3G hebben een kleinere sim kaart dan normaal. Het betreft een micro sim kaart, die we ook steeds vaker tegenkomen in nieuwere telefoons. Misschien maak je je zorgen of de sim kaart van Hi.nl wel in jouw tablet past. En dat zal zeker het geval zijn! Bij een abonnement met alleen internet krijg je namelijk een sim kaart die in zowel past in een “normale” sim kaart, als in een micro sim kaart.

Hoe werkt dat dan?

De sim kaart die wordt geleverd is het reguliere formaat. Maar er zit een uitsparing is, zodat je deze gemakkelijk om kunt vormen tot alleen interneteen zogenaamde micro sim kaart. Welke formaat jouw tablet ook heeft, de sim kaart van het abonnement met alleen internet abonnement van Youfone zal altijd passen!

Bestel daarom vandaag nog je abonnement. Klik nu op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar de website van Youfone. Je vult al je gegevens in, en binnen enkele dagen wordt je nieuw abonnement alleen internet abonnement per post aan je afgeleverd! Momenteel krijg je tot zelfs 50% korting op de maandprijs, sluit dus vandaag nog je abonnement af.

Klik hier en sluit je abonnement af (kortingslink)