Blackberry Internet

blackberry internetWaarschijnlijk ben jij in het bezit van een Blackberry en is je abonnement op dit moment afgelopen. Je telefoon is nog in goede conditie, en je wilt graag een Blackberry internet abonnement af gaan sluiten voor niet al te veel geld. Want als je namelijk wilt blijven pingen, e-mailen en internetten kun je geen “normaal” mobiel internet abonnement nemen. Lees snel verder als je wilt weten bij welke providers je terecht kunt voor dit speciale abonnement.. Direct de abonnementen met internet vergelijken om te zien wat de prijzen zijn?

Verschillende aanbieders

Er zijn eigenlijk maar 2 aanbieders waar je uit kunt kiezen als je een Blackberry internet abonnement wilt gaan afsluiten. Zeker als je ook buitenland wilt.

Dat zijn Youfone en Telfort. Deze aanbieders hebben voor Blackberry gebruikers als jij speciale deals beschikbaar gesteld. Ik heb een vergelijking gemaakt tussen de verschillende providers die dit abonnement aanbieden.

Een paar jaar geleden waren de Blackberry’s namelijk ineens razend populair. Dat kwam voornamelijk door de mogelijkheid om te kunnen pingen met andere gebruikers. Gratis berichten sturen over en weer was super makkelijk door het toetsenbord dat op de telefoon aanwezig was. Veel mensen zijn in die periode dan ook overgestapt op een Blackberry toestel. Veel van die sim only abonnementen zijn inmiddels afgelopen. Omdat het toestel zo goed bevalt zijn steeds meer mensen opzoek naar een onbeperkt internet abonnement, zodat ze geen nieuw toestel hoeven aan te schaffen.

Goede reputatie providers

youfone blackberryDe 2 providers die een blackberry internet abonnement aanbiedingen (Youfone en Telfort), hebben allebei een goede reputatie. Youfone is waarschijnlijk de minst bekende provider. Dan is niet zo vreemd, want ze bestaan nog niet zo heel erg lang. Youfone maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor je altijd goed bereik hebt met je Blackberry (ook in gebouwen). Telfort is bij veel mensen waarschijnlijk wel bekend, en ook met dit netwerk heb je over het algemeen goed bereik. Wil je een wat grotere belbundel hebben? Dan is Telfort waarschijnlijk de provider waar jij een abonnement gaat afsluiten. Ze hebben in vergelijking met Youfone namelijk wat grotere bundels beschikbaar.

Blackberry internet deals

Om eerlijk te zijn zit er niet zo heel erg veel verschil tussen de 2 providers. Ze hebben beide het Blackberry abonnement beschikbaar. Je kunt bij beiden kiezen uit een 1 jarig of een 2 jarig abonnement (2 jarig is vaak ietsjes goedkoper). Ook hebben ze beiden een goed bereik en een helpdesk die je kunt bellen bij eventuele storingen of vragen. Welke van de 2 je ook kiest voor jouw Blackberry internet abonnement, je maakt altijd een goede keuze! Vergelijk telefoon abonnementen met internet aanbiedingen van deze 2 providers in de tabel die ik heb gemaakt.