Is het de moeite waard om de iPhone 7 te kopen?

Er zijn natuurlijk altijd mensen die graag het nieuwste model van een bepaald merk in hun bezit hebben. Apple doet het wat dat betreft erg goed. Het merk heeft vele fans die in de rij staan om al eerste een nieuw model in hun handen te krijgen. Het laatste nieuwe model is de iPhone 7. Een toestel dat weer beter, sneller en mooie zou moeten zijn als zijn voorgangers. Maar ook de Google Pixel doet het tegenwoordig goed.

Wij zijn persoonlijk ook grote Apple fans, dus vandaag een bericht over dit nieuwe toestel. We willen voornamelijk eens kijken naar of het interessant is om over te stappen als je bijvoorbeeld al in het bezit bent van een iPhone 6. Dit eventueel in combinatie met het Youfone netwerk, een populaire provider.

De kosten van het toestel

Veel gebruikers zullen de telefoon weer in combinatie met een abonnement willen afsluiten. Alhoewel dat voor veel mensen interessant kan zijn, dit nieuwe toestel is dan bereikbaar voor een veel grotere doelgroep, wij zijn daar geen fan van. Een abonnement + toestel is doorgaans een stuk prijziger dan een abonnement is. Dat komt omdat je ook een deel voor de telefoon betaald. In feite is het gewoon een soort koop op afbetaling in combinatie met een bel- en data-abonnement.

De meest voordeliger optie is in de meeste gevallen om het toestel los aan te schaffen (vanaf prijs +- €770,-) en daar een abonnement bij af te sluiten. Het toestel los kopen is natuurlijk een flinke uitgave, maar op de lange termijn is dit meestal de voordeligste optie wanneer je dit combineert. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je dit altijd goed vergelijkt voordat je een keuze maakt. Bezoek onze website voor meer informatie.

iPhone 7 review

We hebben de telefoon zelf nog niet in onze handen gehad, dus een review schrijven wordt wat lastig. Wel vonden wij deze video met een duidelijke iPhone 7 review op Youtube: