Internet bundel is zeker belangrijk

Een abonnement kan veel geld schelen in vergelijking met een abonnement inclusief telefoon. In het verleden zag je nog wel eens een reclame voorbij komen met zaken als een gratis telefoon. Inmiddels is bekend geworden dat deze telefoon nooit helemaal gratis waren, de prijs was gewoon opgenomen in het sim only abonnement.

Bij veel mensen was dit natuurlijk al jaren bekend, want als je kijkt naar een zelfde abonnement bij dezelfde provider dan zijn de tarieven veel lager. Je betaald dan dus alleen voor de bundel. Vroeger ging het dan voornamelijk om een belbundel, maar tegenwoordig speelt ook de databundel (voor het internet) hier een grote rol bij. Een abonnement met internet is dan ook zeker een mogelijkheid, vrijwel alle providers bieden deze mogelijkheid. Sommige zelfs met de optionele mogelijkheid om van het 4G netwerk (snel internet) gebruik te maken. Kies jij voor bijvoorbeeld een hollandsnieuwe sim only abonnement?

Is het iets voor mij?

Als je het prettig vindt om veel geld te betalen voor je abonnement, dan is een voordelig abonnement echt niets voor jou. Alle gekheid op een stokje, een abonnement is echt vele malen goedkoper dan een ander abonnement en je zult eigenlijk wel gek zijn om het niet te doen. Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen bij een dergelijk abonnement. Je zit vaak nergens aan vast, wat bij een abonnement met telefoon vaak wel het geval is. De telefoon moet natuurlijk totaal worden afbetaald en bij een abonnement kun je vaak iedere maand opzeggen, zonder problemen.

Dat maakt het een stuk flexibeler. Het enigste nadeel is natuurlijk wel dat je er zelf voor moet zorgen dat je een toestel hebt met 4G internet ondersteuning. Bij de abonnement inclusief telefoon is vaak het nieuwst en duurste model inbegrepen. Je betaald er uiteindelijk zelf voor en zelfs nog meer. Beter kun je dus een wat simpeler model kopen of je huidige telefoon nog even door blijven gebruiken. Dan weet je zeker dat je geen extra geld uit hoeft te geven.

Je huidige nummer behouden?

Als je naar een nieuw abonnement overstapt dan is er altijd de mogelijkheid om je huidige telefoonnummer te behouden. Dat is best prettig, want de overstap gaat dan vlekkeloos en je hoeft geen telefoontjes te missen van vrienden of familie. Ook bij een abonnement is er deze mogelijkheid om je huidige nummer te behouden. Vindt je het ook wel weer eens prettig om een nieuw telefoonnummer te krijgen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om dit te doen. Alles is mogelijk bij zo’n abonnement.