Abonnement afsluiten? Vergelijk voor de beste deal!

Als je de overstap gaat maken naar een mobiel abonnement, dat is vaak de voornaamste reden de lagere tarieven die voor abonnementen gelden. Er zijn veel verschillende aanbieders te vinden welke allemaal voordelig zijn, maar er is gelukkig ook veel keuze. Sommige sim only providers richten zich op mensen die onbeperkt online bundel willen internetten, terwijl dat natuurlijk niet voor iedereen belangrijk is. Een goede vergelijking maken is dan ook van groot belang, maar hoe moet je vergelijken? Een Simpel review lezen is bijvoorbeeld een optie. In dit artikel meer informatie.

Maak een lijstje met wensen

Als je wilt gaan vergelijken is het natuurlijk erg belangrijk dat je weet wat je precies wilt. Wij stellen dan ook voor om een lijstje te maken met de dingen die je graag wilt. Schrijf bijvoorbeeld het aantal belminuten op dat je nodig hebt en als je ook internet op je mobiel hebt (wie heeft dat tegenwoordig niet?) dan is het ook zaak om het aantal MB’s op te schrijven. Zorg altijd voor voldoende data bij je abonnement, want bijbetalen is natuurlijk zonde.

Als je veel thuis bent of op het werk is WIFI aanwezig, dan heb je doorgaans een wat lagere bundel nodig. Op de meeste telefoons kun je zien hoeveel data je de afgelopen maanden verbruikt hebt, dit is dan ook een goede leidraad om vanuit te gaan. Wat extra data is echter meestal niet zo heel veel duurder, dus je kunt beter teveel dan te weinig hebben. Ga je er een keertje overheen, dan lopen de kosten namelijk flink op.

Vergelijk abonnement op verschillende punten

Via onze website kun je gemakkelijk een vergelijking maken op basis van wat jouw wensen precies zijn. Je kunt diverse providers bekijken vergelijken die aanbieden wat voor jou het belangrijkste is bij een abonnement. De prijs is natuurlijk belangrijk, maar online zijn bijvoorbeeld ook reviews te vinden van de sim only providers van andere gebruikers. Het bereik is is uiteraard van belang, maar ook is het wel prettig dat de klantenservice goed bereikbaar is mocht je deze ooit eens nodig hebben. Veel aanbieders hebben dit allemaal dik in orde en het komt dan ook meestal neer op de prijs die per maand betaald moet worden. Als je gewend bent aan 4G internet op je mobiel, dan kunnen de meeste providers dit leveren. Soms is het standaard, maar soms is moet er een kleine extra vergoeding voor betaald worden. Dit zijn zaken om in de gaten te houden bij het vergelijken.