Welke deals zijn er zoal?

Als je een goed werkende telefoon hebt, is een nieuwe telefoon natuurlijk niet noodzakelijk. Zeker als je weet dat je bij een combinatie abonnement ook moet betalen voor de telefoon. De aanbieders zeggen dat de telefoon gratis is, de ervaringen zijn vaak anders. Maar dat is eigenlijk niet zo. De kosten die je betaald voor de telefoon zitten doorberekend in de abonnementsprijs. Je betaald de telefoon dus gewoon zelf. Met voordelige deals, kun je erg veel voordeel pakken.

Waarom een abonnement nemen?

Zoals eerder al vermeld is een internet een goede keuze voor mensen met een goed werkende telefoon. De smartphone’s zijn vaak snel en gaan wel een tijdje mee. Hierdoor is jouw oude telefoon misschien nog wel in orde. Mobiele telefoon deals zijn vaak tot 50% goedkoper dan een vergelijkbaar abonnement inc. telefoon. Je zou dus wel gek zijn om geen voordelig abonnement te nemen als je telefoon nog in orde is.

Wat kost een zo’n deal?

Op deze vraag is niet zomaar antwoord te geven. Dit is van verschillende factoren afhankelijk. Hoeveel minuten wil je per maand hebben? Hoeveel smsjes heb je nodig? En wil je de telefoon voorzien van een internet abonnement. Om je een beetje een beeld te geven, zal ik hier een gebruikelijk abonnement met telefoon van simyo laten zien. Je krijgt daarvoor:

  • 300 belminuten of smsjes
  • maandelijks contract (iedere maand opzeggen)
  • 500 MB internet verbuik (meer dan genoeg voor de gemiddelde gebruiker)
  • Een van de betrouwbaarste netwerken van Nederland. Namelijk het KPN netwerk
  • Goede support
  • Een eigen pagina waar je iedere maand kunt upgraden naar een hogere bundel
  • Inzicht in je dataverbruik en belminuten verbuik

Dit alles voor het kleine bedrag van €14,99 per maand. Dat is een erg goede deal. Zeker als je weet dat je gebruik maakt van het KPN netwerk. Wat bekend staat als een van de meest betrouwbare netwerken van Nederland. Dat wil zeggen, veel bereik (0ok op plekken waar je het niet verwacht), vrijwel altijd goed internet beschikbaar. En een goede support als er iets mis is.

Bij deze deals van simyo krijg je echt waar voor je geld. Je krijgt een persoonlijk pagina waar je op kunt inloggen. Hier kun je alles aanpassen. Of je wilt kunnen bellen en gebeld worden in het buitenland. Of je wilt kunnen bellen naar betaalde nummers (zoals 0900 nummers). En je kunt met een simpele druk op de knop je abonnement bijstellen. Dat kan iedere maand. Als je bijvoorbeeld hebt gezien dat je toch wat meer belt of data verbruikt dan je gedacht had, pas je de bundel gewoon aan. Niet meer schrikken aan het einde van de maand als je over de bundel heen gegaan bent. Deze optie is voor veel mensen erg belangrijk.

Zit jij veel op het internet met je mobieltje? Dan kun je ervoor kiezen om een hogere databundel te nemen. Voor ongeveer €5 exta krijg je 1GB aan data om maandelijks te verbruiken. Als je van plan bent om van de deals van simyo te profiteren, adviseren wij het volgende. Begin met een een databundel van 500 MB per maand. Je kunt op je persoonlijke pagina zien hoeveel je verbruikt. Als je toch meer blijkt te verbruiken dan 500 MB per maand, pas je met een simpele klik je bundel gewoon aan.

De rede dat wij dit advies geven, is omdat veel mensen niet meer dan 300 MB per maand verbruiken. Vaak denk je dat je meer verbruikt, maar blijkt dit toch mee te vallen.