Wisselende bundel behoefte? Neem een combinatie bundel!

Sommige mensen bellen amper met hun telefoon en maken grotendeels gebruik van hun mobiele databundel. Anderen bellen juist weer heel erg veel. Er is echter ook een grote groep die heel wisselende behoeftes heeft. De ene maand bellen ze veel en de andere maand maken ze juist weer voornamelijk gebruik van het internet.

Sommige providers hebben bundels die van elkaar gescheiden zijn. Dat wil zeggen er is een bel bundel, een databundel en eventueel een sms bundel. Er zijn echter ook providers die een combinatieabonnement aanbieden. Je neemt bijvoorbeeld een abonnement met 2000 MB (+-2GB) en iedere MB is direct een belminuut of smsje. Zo kun je combineren wat je wilt, zonder extra kosten te hoeven maken. Met nummerbehoud ben je er ook zeker van dat je nummer gewoon gelijk blijft, wel zo handig! Providers zoals KPN sim only doen dit uiteraard gratis.

Kies voor de juiste provider voor jouw situatie

Deze combinatiebundel zijn misschien wel het meest geschikt voor mensen met deze wisselende behoeftes. Op onze website kun je gemakkelijk een vergelijking maken tussen de diverse providers die er zijn. Als je wilt gaan vergelijken is het wel belangrijk om in ieder geval een idee te hebben van wat je ongeveer zoekt. Bij je huidige provider kun je vaak online inloggen in een omgeving waar je het verbruik van de afgelopen maanden kunt bekijken. Misschien heb je besloten om iets zuiniger met je mobiele databundel om te gaan, in dat geval kun je voor iets kleinere bundels gaan kijken.

Kan jouw telefoon overweg met een andere provider?

Bij een mobiel abonnement is het de bedoeling dat je zelf voor een telefoon zorgt. Als je momenteel een sim only abonnement hebt bij een provider waar je de telefoon erbij hebt gekregen, is deze meestal simlock-vrij. Dat wil zeggen dat iedere sim kaart erin kan. Als je momenteel een prepaid telefoon hebt, dan bestaat de kans dat de provider deze heeft voorzien van een zogenaamd sim-lock. Er kan dan enkel een sim kaart in van die provider. Als dit laatste het geval is, dan zul je voor een andere telefoon moeten gaan kijken om in combinatie met je nieuwe abonnement te gebruiken.